Autor și speaker de renume mondial, Andreas Ekström vine la Tech Talks 2024.

Andreas Ekström, distins jurnalist, autor și speaker din Suedia, este gata să își împărtășească perspectivele inedite despre lumea online, media și egalitatea digitală cu publicul la Tech Talks 2024 by UPT. Autor a nouă cărți, Ekström este un nume bine-cunoscut în Suedia, participând activ în dezbaterile publice pe teme ale intersecției între tehnologie și societate.

În lucrarea sa emblematică, „The Google Code“, Ekström explorează impactul colosal al gigantului digital asupra societății. Prezentarea sa „Seven Ways to Own the World” a câștigat apreciere la nivel mondial, iar cel mai recent discurs al său, „Organic Intelligence “, explorează bătăliile revoluției digitale și este un apel pentru democrație digitală în era inteligenței artificiale.

Cartea sa „On Finding“, disponibilă în engleză – la fel cu celelalte cărți ale sale, a fost primită cu entuziasm, și evidențiază abilitatea lui Ekström de a aborda teme complexe într-un mod accesibil și captivant. Promovează o perspectivă umanistică asupra tehnologiei și subliniază importanța eticii și a responsabilității în era digitală.

Prin scrierile și prelegerile sale, Ekström a devenit unul dintre cei mai căutați futurologi din Europa, cu un stil dinamic de prezentare și o abordare jurnalistică unică, care ne ajută să înțelegem cum revoluția digitală transformă societatea, oferind o perspectivă umană asupra lumii tehnologice.

Conferințele TED ținute de Ekström au aproape două milioane de vizualizări; a câștigat numeroase premii; a vorbit în peste 30 de țări; iar lucrările sale sunt traduse în peste 30 de limbi. În 2019, a câștigat titlul de „Vorbitorul Anului” în Suedia.

La Tech Talks 2024 by UPT, Andreas Ekström nu doar va împărtăși cunoștințele sale valoroase, ci va și inspira publicul să adopte o gândire critică și responsabilă față de viitorul nostru digital. El subliniază rolul crucial al fiecărui individ în modelarea acestui viitor și încurajează participanții să se angajeze în discuții despre cum tehnologia și inteligența artificială modelează societatea.

De asemenea, Ekström evidențiază importanța adaptării la schimbările rapide din lumea digitală, promovând o înțelegere profundă a modului în care tehnologia influențează viața cotidiană și deciziile pe care le luăm. Explorează concepte precum transparența, confidențialitatea și impactul rețelelor sociale asupra percepției realității, oferind audienței o perspectivă completă și o încurajare pentru o abordare echilibrată și conștientă a peisajului digital contemporan.